Oluşumlu Öğrencilerimizden Proje Şenliği

Her yıl geleneksel olarak yapılan Oluşum Koleji Proje Şenliği 14 Nisan Cumartesi Ödemiş Oluşum Kolejinde gerçekleşti. 4. sınıf, Ortaokul ve Anadolu Lisesi öğrencileri yıl boyu çeşitli derslerden öğrendikleri konularla ilgili projeler ortaya çıkardılar. Branşlara göre ayrılan sınıflarda öğretmenler ve öğrencilerin çalışmalarıyla düzenlemeler yapıldı ve öğrencilerin yeteneklerini sergiledikleri eserleri görücüye çıktı. Eserlerini kendilerinin tanıttığı şenlikte çok sayıda misafirimiz de heyecanımıza ortak olurken canlı müzik dinletileriyle de keyifli anlar yaşatan öğrencilerimiz misafirlerimizden tam not aldı. Öğrencilerimize projeleri için tebrik ediyor, proje yapım aşamasında öğrencilerimize danışmanlık yapan branş öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz.