Oluşum’dan Bir Sosyal Sorumluluk Projesi Daha “Besle Beni”

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü dolayısıyla etkinlik programında; ‘’ Onların dili yok ama ihtiyaçları çok ‘’ düşüncesiyle ‘’ Besle beni ‘’ projesi düzenlendi.
Proje kapsamında Özel Tire Oluşum Eğitim Kurumları öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde kendi harçlıklarıyla aldıkları süt ve mamaları yine kendilerinin itinayla hazırladıkları ‘’ oluşum mama kaplarına ‘’ koydular. Sonrasında Tire park ve bahçelerine dağılan öğrenciler hayvanların uğrak noktası olabilecek yerleri belirleyerek süt ve mama kaplarını buralara yerleştirdiler.
Sosyal sorumluluk projeleri hatırlamak ve farkındalık yaratmak konusunda tüm özel gün ve haftalarda etkinlikleriyle adını sıkça duyuran Oluşum Eğitim Kurumları bu gibi etkinlikleri devamlı kılabilmek yıl içerisinde özellikle kış aylarında tekrarlamayı istediklerini dile getirdiler. Tüm Tire halkını ve öğrencilerin de bu konuda duyarlı olmaya davet ettiler.

</center<