Okul Aile Birliği

Okul aile birliğimiz 13 Ekim 2016 günü olağan toplantısını yaparak velilerimizin oy birliği ile seçilmiştir. Oluşum, adında anlaşılacağı gibi değişim demek, yerinde saymamak, enerji demek. Bizde adımıza yakışan bu özellikleri okul aile birliğimize taşımayı hedefledik. Yapacağımız tüm işlerde BİZ düşüncesi ile hareket edebilmek amacıyla sene başında tüm velilerimize bir yıllık planımızdaki aktivitelere yer veren bir anket formu yolladık. Velilerimizden gelen anket verilerini değerlendirerek bir yıl içerisinde gerçekleştireceğimiz aktiviteleri belirledik. Yani bu yıl gerçekleştirilecek tüm aktiviteler sadece bizlerin değil, velilerimizin görüşleri de alınarak yapılacak olan aktivitelerdir. Yapacak olduğumuz çalışmalarımızda birlikte hareket edeceğimiz okul aile birliği üyelerimize şimdiden teşekkür eder, planladığımız aktivitelerde aksamaların olmamasını temenni ederiz.

Okul Aile Birliği Üyelerimiz:

Hayal Ülkü ARSLAN ( Okul Aile Birliği Başkanı)

Gülsüm BALCI ( Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı )

Gülbin IRMAK ( Okul Aile Birliği Musahip Üye )

Nergiz GERÇEKER ( Okul Aile Birliği Yazman )

Sacide DERELİOĞLU ( Okul Aile Birliği Üye )