Okullarımız

Ödemiş Kampüsümüz

Oluşum Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Oluşum Anasınıfı, Oluşum İlkokulu, Oluşum Ortaokulu ve Oluşum Anadolu Lisesi 2013-2014 yılında hizmete girmiştir.

Ödemiş Kampüsümüz: 7000 m2’lik arsa üzerine kurulu, 2400 m2’lik kapalı alan olmak üzere 4600 m2’lik açık oyun alanları ve kapalı yüzme havuzumuz bulunmaktadır.

Tire Kampüsümüz: 6500 m2 arsa üzerine kurulu okulumuzda 3500 m2 kapalı alan, 3000 m2 açık alan ve kapalı yüzme havuzu ile spor kompleksimiz bulunmaktadır.

Okullarımız öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimi için gerekli tüm olanakları sağlayan çağdaş birer eğitim yerleşkesi olarak planlanmıştır. Fiziki ve teknolojik imkanlarıyla öğrencilerimizin kendilerini sürekli geliştirmelerine olanak sağlayan yerleşkelerimiz, öğretimin de öğrencilerin sürekli değişen ihtiyaçlarına göre planlanmasını sağlamaktadır.