Ödemiş Belediye Başkanı Sn.Mahmut Badem Özel Oluşum Anadolu Lisesi Kariyer Günlerinde

Özel Oluşum Anadolu Lisesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi “KARİYER GÜNLERİ“ etkinliği 17.10.2018 günü itibarı ile başladı. Açılış konuşmasında Anadolu Lisesi Müdürü Uğur KESER Gelecekteki Mesleğim! Sloganı ile ilçemizdeki başarılı ve idealist kişileri öğrenciler ile buluşturduklarını böylelikle öğrencilerin vizyonlarını genişleterek hayallerinin peşlerinde koşmalarına olanak sağlamak istediklerini belirtti.Etkinliğimizin ilk konuğu olarak da Ödemiş Belediye Başkanı Sayın Mahmut BADEM ’i ağırladık. Aynı zamanda İnşaat Mühendisi de olan Sayın Mahmut Badem mesleğinin inceliklerinden ve belediye başkanı olmanın sorumluluklarından bahsetti. Böylesine dinamik ve coşkulu topluluğun önünde olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Başarı dolu hizmet ve çalışmalarını öğrencilerle paylaştı. Sayın başkan hayatta her şeyin çalışmak ve inanmakla yakalanabileceğinin altını çizdi. Öğrencilerin sorduğu sorular ile eğlenceli anlar yaşandı. Böylece öğrenciler Sayın Belediye Başkanının paylaştığı kendi tecrübe ve anılarından küçük dersler çıkarmış oldular. Etkinlik sonunda Kurucu Temsilcisi Halise BIYIK , Başkanımız Mahmut Badem’e teşekkür edip plaket ve çiçeğini takdim etti. Belediye Başkanımız Mahmut BADEM ’e katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.