Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Ömer KOÇAK Özel Oluşum İlkokulu Mesleki Kariyer Günlerinde

Özel Oluşum Okulları, İlkokul Rehberlik Servisi tarafından düzenlenen “Mesleki Kariyer Günleri” kapsamında Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Ömer KOÇAK’ı ağırladı. Sayın Başhekim öncelikle ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize meslek hakkında bilgiler vererek onları aydınlattı. Ardından Özel Oluşum Anadolu Lisesi öğrencilerimize “Kariyer Planlaması ve Duygusal Zeka” eksenli bir sunum gerçekleştirdi. Kariyer günleri kapsamında çocuklara ulaştığı noktaya nasıl geldiğini, hedeflerini yakalama konusunda gençlere nasıl davranılması konusunda bilgiler verdi. Hayat hikayesinden keşifler sunan sayın başhekimimize öğrencilerimizin sorduğu sorularla keyifli anlar yaşandı. Etkinlik sonunda ise Özel OIuşum Okulları Kurucu Temsilcisi Halise BIYIK başhekime teşekkür edip plaket ve çiçeğini takdim etti. Dr. Ömer KOÇAK ise Ödemiş gençlerince bir rol model olarak algılandığı için teşekkür edip okul idaresince ağırlanmaktan mutlu olduğunu belirtti.