Özel Oluşum Ortaokulu’ndan Matematik Başarısı

12

Özel Oluşum Ortaokulu Matematik Zümresi kurumunun adını bir kez daha tüm Türkiye ‘ye duyurdu.

Öğrencilerin matematik dersinde edindikleri becerilerin ulusal düzeyde sergilenmesini sağlamak, matematik bilgi ve seviyesinin yaygınlaşması amacıyla bu yıl 2. Si düzenlenen TALES MATEMATİK YARIŞMASI’nda 5000 kişi arasından final etabına katılmaya hak kazana öğrencilerin final sonuçları açıklandı.5, 6 ve 7. Sınıflar düzeyinde ilk 8’e giren Özel  Oluşum Ortaokulu öğrencileri hem kendi başarılarını hem de kurumun disiplinli çalışan akademik kadrosunu ayakta alkışlattı.

Özel Oluşum Ortaokulu yöneticileri öğrencilerin başarılarının tesadüf olmadığını söyleyerek, Türkiye’ye kurumun adını duyuran öğrencileri ödüllendirip, emeği geçen zümreye teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.