OLUŞUM EĞİTİM KURUMLARINDA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Özel Oluşum Koleji 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını geleneksel olarak düzenlediği Cumhuriyet Balosu’yla kutladı. Çok sayıda veli ve öğrencinin katıldığı balo geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gördü. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşıy’la başlayan gece ögrencilerin gösterileri ve canlı müzikle devam etti. Viva Restoran’da kutlanan baloda öğretmenler, idareciler, veli ve öğrencilerle keyifli anlar yaşandı. Duygularını dile getiren öğretmenler “Önemli olan Cumhuriyeti yaşamak ve yaşatmaktır. Bizler Oluşum ailesi olarak her yıl bu coşkuyu yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz.” dediler. Atatürk’ün izinde giden , onun ilke ve devrimlerini kendilerine rehber edinen anlayıştan hiçbir zaman sapmayacaklarinin altını çizdiler. Katılımlarından dolayı tüm velilerimize ve @viva_cafe_restaurant teşekkür ederiz.

Cumhuriyet Balosu