Oluşum Kariyer Günlerinde Konuğumuz Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Sayın Fatih Kiremitçi

Özel Oluşum Anadolu Lisesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisinin düzenlediği kariyer günlerinde bu hafta Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Sayın Fatih KİREMİTÇİ ve Sayın Emniyet Mensuplarından Komiser Yardımcısı, Toplum Destekli Polis, Trafik Polisi ve Polis Memurunu ağırladı.
Özel Oluşum Anadolu Lisesi Müdürü Uğur KESER Kariyer Günlerini düzenlemekteki amaçlarının bu mesleği yerine getirmiş yöremizin kıymetli kişileri ile öğrencileri buluşturmak olduğunu söyleyip kariyer günlerine devam edeceklerini söyledi.

Polislik mesleğini tanıtmak ve topluma faydalı işler yapmak konusunda öğrencilerimizi bilgilendiren Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Sayın Fatih KİREMİTÇİ okulumuzca coşkuyla karşılandı. Öğrencilik yıllarından ve emniyete adım atma aşamalarından bahsetti. Emniyet Teşkilatı ve kendisinin her zaman bir telefon kadar yakın olduğunu hatırlattı.

Etkinliğin sonunda çiçek ve plaketini teslim eden Okul Kurucu Temsilcimiz Halise BIYIK, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürümüz ve Emniyet Mensuplarını okulumuzda ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi.
Katılımlarından dolayı Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Sayın Fatih KİREMİTÇİ ve değerli emniyet mensuplarına teşekkür ederiz.