Oluşum Koleji Öğrencilerinden Muhteşem Bir Müzikal Gösterisi

Özel Oluşum Eğitim Kurumları öğrencileri tarafından 12 Nisan Cuma akşamı Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezinde sanatsal içeriği yoğun bir müzikal gerçekleştirildi. Özel Oluşum Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sergilenen müzikal 20.yüzyıl başlarında Anadolu’da yaşayan Türkmenlerin gelenekleri ve düğünlerini konu edindi.Türkmen Düğünü adlı müzikalin içerisinde tiyatronun yanı sıra içeriğe uygun şarkılar, koro, şiir ve dans gösterileri de yer aldı. Ödemiş Belediye Başkanı Sayın Mehmet ERİŞ’in de katıldığı program izleyiciler tarafından tam not alırken veliler de çocuklarının bu mutlu ve heyecanlı günlerinde onları yalnız bırakmadı. Özel Oluşum Koleji Eğitim Koordinatörü Uğur KESER Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sanatsız kalan bir toplumun hayat damarlarından biri kopmuş demektir.” özdeyişinden ve onun fikirlerinden ilham alarak bu müzikale giriştiklerinin altını çizerken emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.