Özel Oluşum Eğitim Kurumlarından Görkemli Bir Mezuniyet Gecesi

Özel Oluşum Eğitim Kurumları 8.sınıf ve 12.sınıf öğrencilerini Saray Garden’de düzenlemiş olduğu muhteşem bir törenle mezun etti.
Okul idaresinin ve sınıf annelerinin planladığı geceye 8. Ve 12. Sınıf öğrencilerimiz, aileleri, öğretmenlerimiz ve davetliler katıldı. Özel Oluşum Ortaokul Müdürü Seçil Keser Laik, Atatürkçü gençler yetiştirip çağdaş bireyleri topluma sunduklarını belirtirken eğitimin bir süreç olduğunun altını çizdi. Başarılı bir LGS sonrası öğrencilerin hem eğlendiği hem de duygusal anlar yaşadığı gözlendi. Özel Oluşum Anadolu Lisesi Müdürü Uğur Keser ise üniversiteye uğurlamaya hazırladıkları öğrencileri için başarılı bir gelecek temenni ederken ailelerine ve de öğretmenlerine teşekkür etti. İftar yemeğinin ardından öğrencilerimizin 4 seneki yaşantıları, anıları bir video şeklinde ekrana getirildi. Sonrasında tüm öğrencilerimiz tek tek sahneye davet edildiği gecede belgeleri öğretmenleri tarafından onlara takdim edildi. Geriye sayımla birlikte gecenin en özel anında tüm kepler gökyüzüne fırlatıldı ve öğrencilerimiz mezun olmanın haklı gururunu hep birlikte yaşadılar. Görkemli bir şekilde devam eden Mezuniyet gecemiz orkestra eşliğinde söylenen şarkılar ve hep beraber dillendirilen marşlarla eğlenerek son buldu.