Özel Oluşum Koleji’nden Yks’de Bireysel ve Kitlesel Başarı

Özel Oluşum Anadolu Lisesi öğrencileri açıklanan YKS 2019 sonuçlarıyla kurumu ve ailelerini mutlu etti.  Bireysel derece ve başarıların yanı sıra kitlesel başarılarıyla da dikkat çeken Özel Oluşum Koleji eğitim alanında ki varlığını başarılarla taçlandırıyor.

Öğrencileri kutlayan Kurucu Temsilcisi Sayın Halise Bıyık  başarıların asla tesadüf olmadığını ifade ederken, YKS 2019 sonuçlarına göre Türkiye genelinde ilk 15.000’de 3 derece elde ettiklerine bu bağlamda sayısal puan türünde başarı sıralamasında ilk 8.000’de yer alan Cihangir YİĞİT’i  ve 15.000’ de yer alan Berkay YANILMAZ’ı, sözel puan türünde başarı sıralaması ilk 10.000’de yer alan Aybüke YAYLAN’ı ve ailelerini tebrik etti

Halise BIYIK “Okullarımızda her seviyeden öğrencinin maksimum başarıya ulaşacağı bir hazırlık sistemi bulunmaktadır. Özel Oluşum Koleji öğrencileri için uygulamakta olduğumuz sınava hazırlık sistemiyle elde ettiğimiz başarılar tesadüf değildir. Uzun ve zorlu bir maratonun ardından elde ettiğimiz bireysel ve kitlesel başarılardan dolayı öğrencilerimizi, velilerimizi, öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi kutlar, öğrencilerimize üniversite yaşamlarında başarılar dilerim” dedi.

SIRA ÜNİVERSİTE TERCİHLERİNDE

Halise BIYIK sonuçları değerlendirerek öğrencilerin bundan sonraki süreçte en doğru tercihi yaparak Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleşeceklerine inandığını belirtti. “Bundan sonra öğrencilerimiz tercih danışmanımız gözetiminde aldıkları puan türlerine göre üniversite tercihi yapacaklardır. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyor, okul öncesi eğitimden itibaren Oluşum Koleji ailesinin en önemli parçası haline gelen değerli verilerimize, başarıda büyük emekleri bulunan öğretmenlerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.