Özel Oluşum Okulları 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı düzenledi

Mustafa Kemal’in aramızdan ayrılışının 79. yılında Ulu Önder’e olan sevginin hiç azalmadığı ve ona olan bağlılığımızın giderek arttığını söyleyen Özel Oluşum Okulları Genel Müdürü İrfan TUZCU bu hüzünlü günde yaptığı konuşma ile okulumuzun Atatürk’ün değerlerine her zaman sıkı sıkıya bağlı kaldığını, bu yoldan asla dönülmeyeceğini belirtti. Türkiye Cumhuriyetinin yaşadığı kötü günleri Atatürk’ün sözleri ve Nutuk adlı eserini kılavuz alarak aşabileceğini belirten tecrübeli idareci ayrıca Kemalizm yolundan ne kurumumuzun ne de ülkemizin sapmaması gerektiğini vurguladı.
Törende şiirler okunup drama ve tiyatronun sahnelenmesinin ardından öğretmen korosu Atatürk’ün sevdiği şarkıları söyledi. Kurucu, idareci, veli, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı 10 Kasım Anma Töreni ile Atatürk bir kez daha anılmış oldu.