Özel Oluşum Ortaokuluna İl Birinciliği Ödülü

Yeşilay ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle Türkiye’de tüm okullarda uygulamaya geçirilen görsel ve edebi alanda eserlerin ödüllendirildiği “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yarışmasında Kompozisyon dalında Ödemiş Oluşum Ortaokulu 7. sınıf öğrencimiz Yaren KILIÇASLAN İzmir İl Birincisi olmuştur.
Ödülünü, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer YAHŞİ’den almıştır. Ortaokul Müdürümüz Seçil KESER: “ Öğrencilerimizi akademik başarılarının yanısıra görsel ve yazınsal alanlardaki gelişimlerini de destekliyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da yerel ve ulusal bütün yarışmalara katılmaya devam edeceğiz. Öğrencimizi tebrik ediyorum.” dedi. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyor, kendi ilinde birinci olan eserlerin Türkiye finaline kaldığı yarışmada gönülden destekliyoruz.