Geleneksel Cumhuriyet Balomuz

Okulumuzun geleneksel olarak düzenlediği Cumhuriyet Balosu etkinliği 29 Ekim Pazar günü Nirvana Park’ta gerçekleştirildi. Kurucularımızın, idarecilerimizin, öğretmenlerimizin ve çok sayıda öğrenci ve velimizin katılım gösterdiği etkinlikte eğlenceli anlar yaşandı.

Atamıza saygı duruşunun ve İstiklal Marşı’nın ardından, Ortaokul Müdürü Seçil KESER tarafından günün anlam ve önemi okundu. Gecemiz ortaokul öğrencilerimizin hazırladığı, Atatürk’ün en sevdiği danslardan olan vals gösterisi, lise öğrencilerimizin hazırladıkları halk oyunu gösterisi ve müzik zümresinin ortaokul öğrencileriyle gerçekleştirdiği koro dinletisi büyük beğeni topladı.

Genel Müdür İrfan TUZCU, Atatürkçü çağdaş gençler yetiştirmek için girdikleri bu yoldan dönmeyeceklerini belirtip Cumhuriyete sımsıkı bağlı bir nesil yaratacaklarına değindi.

Gecenin sonunda söylenen İzmir Marşı ile veda edilerek iyi dileklerle gecemiz sonlandırıldı.