Sayın Avukat Kadir YETİK Oluşum Kariyer Günlerinde

Özel Oluşum Anadolu Lisesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisinin öğrencilere meslekleri tanıtmak ve gelecekteki seçimlerinde ışık tutabilmek adına düzenlediği Kariyer Günleri uygulamasını sürdürüyor.KariyerGünümüzün bu haftaki konuğu Ödemiş Belediye Başkanlığı Hukuk Müşaviri ve Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi Hukuk Müşaviri Sayın Avukat Kadir YETİK’ti. Özel Oluşum Anadolu Lisesi öğrencilerine üniversitede hukuk eğitiminden başlayarak hukukta akademik çalışmalar, akademikariyer için neler yapılacağı, hukuk fakültesi bittikten sonra hakim ve savcı olmak için neler yapılacağı ,avukat olarak çalışmak için neler yapılacağı konularında bilgi verirken kendi kariyer gelişimlerinden ve yaşadıklarından da örnekler vererek hukuk alanında bilinmesi gereken herşeyi keyifli atmosfer içinde öğrencilerle paylaştı. Ayrıca her meslekten insanlarla muhattap olacaklarını, en önemlisi araştırmacı olmaları ve çok kitap okumaları gerektiğine vurgu yaptı. Öğrenciler merak ettikleri tüm soruları sordular.Kurucu temsilcimiz Halise BIYIK katılımlarından dolayı Sayın Avukat Kadir YETİK’e teşekkür edip çiçeğini takdim etti.