Spor ve Beden Eğitimi

Zihinsel, ruhsal ve fiziksel olarak beden eğitimi dersi öğrencilerimizin gelişimi için önemlidir. Çeşitli sportif aktivitelerle öğrencilerimizin gelişim düzeylerine uygun eğitim vermeyi ve sporun sağlık açısından, ne kadar önemli bir dal olduğunu bilimsel olarak aktarmayı amaçlıyoruz. İleriki yaşamlarında hangi mesleği seçerlerse seçsinler sporun yaşam boyu devam ettiğini aktarıp sağlıklı bireyler yetiştirmeyi istiyoruz.

Voleybol, basketbol, futbol, yüzme ve daha bir çok branş da öğrencilerimizin bilgilendirilmesini aynı zamanda gelişim düzeylerine uygun eğitim almasını ve yetenekleri doğrultusunda uygun branşları seçmeleri konusunda yardımcı olacağız.

Öğrencilerimizi sınav stresinden uzaklaştırıp, ders çalışmanın yanı sıra sporla başarıya ulaşmalarında destek olmayı istiyoruz.

SAĞLAM KAFA SAĞLAM VÜCUTTA BULUNUR…

Mustafa Kemal Atatürk