Şeyda Gölcük

Coğrafya Öğretmeni

Ödemiş doğumlu olan öğretmenimiz Afyon Kocatepe Üniversitesi Coğrafya Bölümünden 2012 yılında mezun olmuştur. 2013 Yılında Dokuz Eylül Üniversitesi, Buca Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği Pedagojik Formasyon Bölümü’nü tamamlamıştır.

Türkiye  Eğitim  Gönüllüleri Vakfı’na üye olup eğitimlerini aldıktan sonra eğitim gönüllüsü olarak çalışan öğretmenimiz bu dönem içerisinde ‘’Görme Engelliler, Bedensel Engelliler ve İşitme Engellilere yönelik Kpss kursunda gönüllü olarak çalıştı. 2011 yılında’’ Introduction to ArcGIS  I and II  Esri  Türkiye’’ ve   ‘’3D Analyst  and Spatial Analyst  Esri Türkiye’’  Coğrafi Bilgi Sistemleri  eğitimlerine katılan öğretmenimiz Coğrafi Bilgi Sistemleri  Uzmanı oldu. 2015 yılında öğrenci koçluğu ve eğitim danışmanlığı sertifikası alarak öğrencilerin hedeflerine ulaşmalarına yönelik çalışmalarda bulundu.

Coğrafya öğretmenliğinin yanı sıra bölüm başkanlığı, proje danışmanlığı ve öğrenci koçluğunu yapan öğretmenimiz kariyerimin bundan sonraki bölümünü Oluşum Eğitim Kurumlarında devam ettirecektir.