Tire Oluşum Koleji Öğrencileri Başkanlarını Seçti

Oluşum Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan, Tire Özel Oluşum Koleji İlkokul ve Ortaokul öğrencileri temsilcilerini seçti.

‘’ Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi ‘’ kapsamında sürdürülen çalışmalar öğrencilerin temsilcilerini seçmesiyle birlikte tamamlandı. Adaylık sürecinde başkan adayları okulda yaptıkları çalışmalar ile kendi özgüvenlerini daha ön planda tutmuş oldular. Tire Özel Eğitim Koleji kapalı oy açık sayım sistemi ile Seçim Kurulu ve Sandık Kurulları tarafından oy sayımları yapıldı.

Oy sayımlarının sonucunda;

Tire Özel Oluşum İlkokulu Meclis Başkanı 1/A sınıfından Sanem Fidan Boyacı seçildi.

Tire Özel Oluşum Ortaokulu Okul Öğrenci Meclis Başkanı 7/A Sınıfından Utku Tuna Öztürk seçildi.

Tire Özel Oluşum Koleji olarak başta oy veren öğrencilerimize teşekkür ederiz. Seçilen başkanlarımızı kutlar başarıların devamını dileriz.